Free zone

Имал среќа: Направил тест за бремeност и дознал страшна вистина…

Кога тестот за бременост покажал две линии, односно позитивен резултат, тој одлучил да се пофали на социјалните мрежи.

Откако неговата девојка во станот го заборавила тестот за бременост, нејзиното момче одлучило во шега да го проба.

За жал, доживеал вистински хорор. Кога тестот покажал две линии, односно позитивен резултат, тој одлучил да се пофали на социјалните мрежи. За среќа, се нашол некој кој му укажал на сериозен проблем:

“Ако тестот за бременост е позитивен, тоа може да значи дека имате рак на тестисите”, напишал еден од неговите пријатели.

За среќа, момчето ова го сватило сериозно па отишло на лекар. Излегло дека тој навистина има рак на тестисите.

Иако тоа нему му го спасило животот, лекарите предупредуваат дека овој метод не е 100 проценти ефикасен.

Напиши коментар