Free zone

Индија има талент: Нема да им верувате на своите очи кога ќе видите што прави ова момче! (Видео)

Патот до славата е тежок и долг, а многу малку луѓе добиваат можност да се обидат во овој потфат. Едно момче од Индија им покажа на многу постарите од себе каков талент има и дека за него мора да се најде место помеѓу ѕвездите.

Да бидеме искрени, повеќе не очекуваме многу од овие натпревари. Ни се чини дека недостасуваат луѓе кој со својата посебна изведба можат да не остават без здив.

Во тоа бевме убедени се додека не наидовме на ова видео на индиската верзија на шоуто Got Talent и перформансот на едно буцкасто момче.

Доволно е да се каже: Феноменално, одлично, неверојатно!

http://www.youtube.com/watch?v=KOVnRHOM6qQ#t=45

Напиши коментар