Celebrity

Искочи новиот трејлер на „The Purge: Anarchy“

Оддамна немаше добар хорор кој ќе не наежи и затресе. „The Purge: Anarchy“ е тоа што ветува и ќе чекаме да искочи филмот на добра снимка или да дојде во некое од нашите кина.

Филмот е 12-часовен период во годината кога секакво насилствo, убиства, силувања – било каков криминал е легален. Првиот филм беше направен со буџет од помалку од 3 милиони, а заработи 89 милиони долари.
Премиерата на „The Purge: Anarchy“ е закажана за 18. јули годинава, а режисерскиот и продуцентскиот тим од првиот дел, Џејмс ДиМонако, Мајкл Беј и Џејсон Блум  ќе биде ангажиран и за овој.

 

Напиши коментар