Free zone

Изненадете ја жената со оброкот на Шварценегер!

Стариот Чичко Шварци, во последно време е се попопуларен и се појавува во многу области и сцени на забавниот живот.

Денеска тој ќе се обиде да ви покаже како се приготвува оброк. Вие пробајте овој убав и масивен сендвич да и го приготвите на љубената 🙂 и да ја изненадите со гурманска храна.

 

Напиши коментар