After Midnight

Како да избегнете досаден брачен секс!?

Дали се сеќавате на вашиот прв одмор, кога се грижевте кој долен веш да го носите, дали да спиете без маица,со маица. Така и во бракот, направете такви отстапки. Побарајте и од неа да облече нешто провокативно, изненадете ја со секси долен веш по ваш избор и секако пуштете да ве води фантазијата.

Иако таа е ваша сопруга, таа е мајка, ама пред се е жена. Истата таа што сте ја возеле во кола, таа со која сте оделе во темен паркинг. Таа е таа. Користете ја вашата имагинација, бидете смели и слободни. Охрабрете ја и двајцата ќе бидете задоволни.

Во текот на животот се наметнуваат проблеми и обврски.Дали деца, дали работа, се влијае врз секуалниот живот. Секако под такви околности ќе има периоди каде и двајцата не сте расположени за секс, односно не сте расположени воопшто за комуникација.

Но наспроти ова, секој момент во важиот брак треба корисно  да го уживате. Што значи тоа? Колку и да сте уморни, никогаш немојте да кажете,ајде да одложиме за утре. Сексот не е обврска, туку задоволсто за двајцата. Како никогаш не сте чувствувале замор додека не бевте во брак и  како секогаш сте го правеле дури и невозможносто за да имате однос, така и во бракот не смее да се има изговор.

Напиши коментар