After Midnight

Како да се освои симпатијата?

Мажи постојат некои генерални правила кои не треба да ги забораваме за да стигнеме до тие што сакаме и да го освоиме женското срце:

  • Нервозни сте бидејќи се плашите дека таа може да ги препознае вашите недостатоци. Всушност таа може да ги запримети само ако ѝ ги покажете. Затоа, пред да ѝ пријдете, одделете неколку минути за себе и соберета ја целата самодоверба која ја поседувате. Фокусирајте се на сопствените квалитети и употребете ги во разговорот. Внимавајте само да не прераснат во фалење и егоцентричност, затоа што така само ќе ја одбиете од себе.
  • Чекајте го вистинскиот момент да ѝ пријдете. Најдобро е кога ќе остане сама за да можете да зборувате само вие двајца. Она што исто така е многу важно е ставот и гестикулацијата. Исправете го грбот, покажете сигурност и не мрдајте премногу со рацете.
  • Бидејќи вие сте тој кој го направи првиот чекор, на вас останува да продолжете понатаму. Барајте број на телефон и најдете некаков изговор зошто ви е потребен, секако, ако не сакате директно да прашувате. Имате некои информации од прва рака за кои таа се интересира? Одличен начин да ѝ пратите порака и да го продолжите разговорот.
  • Бидејќи вие сте тој кој го направи првиот чекор, на вас останува да продолжете понатаму. Барајте број на телефон и најдете некаков изговор зошто ви е потребен, секако, ако не сакате директно да прашувате. Имате некои информации од прва рака за кои таа се интересира? Одличен начин да ѝ пратите порака и да го продолжите разговорот.

Напиши коментар