Free zone

Како да станете Казанова!

Колку и да размислувате како да и пријдете, не можете да најдете еден уникатен начин за освојување на било која девојка. За секоја мора да смислите соодветен начин во текот на состанокот. Скоро 75% од девојките сакаат искрен и отворен начин на додворување.

Кога ќе решите да ја поканете на вечера, тогаш наш совет е да одберете поинтимен ресторан, а не некој тренди ресторан каде што самата атмосфера ќе создаде напнатост. Најважно е да ја прашате дали таа има некаква посебна желба каде сака да оди.

После вечерата, секако  ако има позитивни вибрации и ако ја поканите, таа ќе биде ваш гостин. Ако дојде кај вас дома, погрижете се да таму ја види вашата поинтимна страна. Ако немате, поставете фотографии од вашето детство, ваши значајни моменти… така ќе види дека сте внимателен и емоционален.

Следен чекор, пуштете музика. Во зависност од вкусот, а посебно нејзиниот, одберете романтична музика, не трагична балада, но сепак нешто по бавно.

Ако вашата партнерка е видно “напалена“ тогаш при рака секогаш имајте ги Kylie Minogue – “Slow” и Timberland – “Sexy Back”

Напиши коментар