After Midnight

Како изгледа реалниот секс, а како оној во порно филмовите? Погледнете го ова едукативно видео!

Голем е притисокот врз мажите и жените. Кога станува збор за секс, често од партнерите се очекува да бидат на висина на задачата. Големата одговорност за накои нереални очекувања лежи во порнографските содржини. Поточно, во актерите кои во нив глумат. На оние обичните, просечни, мажи и жени, често им ја нарушуваат самодовербата.

Ова интересно видео ги покажува разликите помеѓу порното и вистинскиот секс. Се занимава и со изгледот и големината на половите органи. На пример, должината на пенисот во порно филмовите се движи помеѓу 15 и 22 сантиметри додека кај просдечните мажи тој е помеѓу 12 и 17 сантиметри. Но ова  не е единственото претерување. Кои се другите разлики ќе дознаете од видеото.

Напиши коментар