After Midnight

Како ја доживува љубовта вашиот хороскопски знак

Земјените знаци се верни, а огнените се стравствени.

Овен си оди кога ќе згасне страста – Припадниците на овој знак обично брзо се вљубуваат, интензивно и со цело срце. Врската за нив е динамична и страствена. Во љубовта често се непромислени, кавгата со нив е честа, па магичниот круг и помирувањето може да се прошири прилично долго, или додека не ја снема страста. Штом се случи тоа, може да се скрасат со некој кој им претставува непрестаен предизвик.

Бикот не сака оставување – Припадниците на овој знак се многу предадени и не сакаат оставање, но својот партнер може да го тестираат до крајната граница на љубомора. Понекогаш ќе ги мачи глертување со други, а баш така ќе дадат повод за партнеропт да ве остави. Начинот на кој може да се скрасат е да им најдете некоја занимација.

Ракот е најсреќен ако се врзе со еден партнер за цел живот – Припадниците на овој знак не сакаат сомнителност и неизвесност во љубовта. Склони се на долги врски а неретко можат д се скрасат и со првата љубов. Сепак тие можат да бидат прилично љубоморни и несигурни, поради тоа можат и да го оттргнат партнерот од нив. Во бракот се верни.

Врските на лавот обично траат од една до две години – Обично се претпазливи во влез на врска бидејки не се вљубуваат веднаш. Сепак  откако ќе се сигурни дека ја освоиле својата страст во односот се многу страствени и се предаваат потполно. Во природа им е се да им здосадува па и нивните врски затоа траат од една до две години. Лавовите се сериозни моногамисти и може да ги задржи само некој на кој потполно му веруваат, кој може да ги забавува.

Девицата ја цени сигурноста во долгите врски – Во љубовните односи најмногу уживаат во фазата на додворување и освојување. Способни се да бидат верни, а за превари најчесто се впуштаат, бидејки не се знак кој е фокусиран на секс. Ќе се скрасат со оној однос кој им дава емотивна и материјална сигурност, како и почитување.

За вагите долгите врски се темелат на пријателство – Еден од најпосветените знакови во љубовните односи се Вагите, а нивните долги врски најчесто се темелат на пријателство. Сепак и во такви односи има добри и лоши фрази. Ќе се скрасат ако партнерот во потполност ги задоволува во сексот, но и ако ги поддржува во нивната друштвеност.

Шкорпијата е еден од најлојалните знакови – Овој знак ги придвижува еротска енергија, тие се еден од најлојалните знаци. Тие се харизматични и привлечни, а нивните партнери ќе се чувствуваат со многу предизвици и љубомора. Поради тоа ќе завршат со многу врски, а тие ќе се скрасат со партнер сигурен во себе и кој може да има потполна доверба.

Стрелецот долго размислува пред да се врзе – Нив ги опишува неодлучност во емотивните прашања, па често ни самите не се сигурни во своите љубовни селекции. Тешко се врзуваат, а во љубовните желби се не константни. Ќе се скрасат со партнер кој пред се им е пријател и им ја дава посакуваната слобода.  Склони се на превари, но знаат добро да ги кријат.

Јарецот очекува апсолутна верност –  Тие се традиционални и тешко се врзуваат за некого, но ако тоа го сторат значи дека мислат како би можело да потрае цел живот. Од својот партнер очекуваат потполна верност, а преварата ќе ја доживеат како предавство и веднаш ќе ве отпише. Добар секс и деца се лепак кој Јарецот ги држи во врска.

На Водолијата и е потребен константен предизвик – Поприлично се немирни па тешко остануваат со луѓето кој не е доволно интересен или на било кој начин кој не претставува предизвик. Различноста е за нив омилен зачин на животот, па обично имаат доста партнери. Сепак мое да се предадат и да се заљубат, но тоа ќе напукне ако би морале премногу да се прилагодуваат. Ќе се скрасат со партнер со кој никогаш не им е досадно.

Рибите се најверни – Може да се каже дека се олицетворение на верноста и можат цел живот да го поминат со еден партнер. Во љубовта се упорни, романтични и соновски настроени, а од врската би избегале ако се наполнат со премногу фрустрација и неможат да ја задржат во себе.

Напиши коментар