Free zone

Како се точи пиво!

Секогаш изглеада добро и чуството е многу пријатно кога пивото нема да створи голема пена, и убаво ќе легне во чашата. Епа Guinness е едно од најпознатите и најдобрите пива во светот. Во видеото кое следи  се објаснува како правилно да наточите Guinness пиво од лименка и во целост да го искористите сето она што пивото ви го нуди.

 

Напиши коментар