Free zone

Како се тушираат мажите, а како жените!

Разликата во туширањето помеѓу мажите и жените е дефинитивно огромна. Жените целосно се предаваат во тоа, го прават толку педантно како да е последно нешто на светот, додека пак мажите гледаат на тоа како работа која мора да ја завршат.

Откако ќе го погледнете ова доста реално видео, сигурно ќе се сложите дека навистина е добро да си маж!

 

Напиши коментар