Celebrity

Ќе се воодушевите од нивната изведба (Видео)

Глен, Oисин и Ронан ја отпеаа темата од популарната срија “Пријатели” на еден сосма поинаков начин.

Погледнете и кажете ни дали ви се допаѓа.

http://www.youtube.com/watch?v=7oLGtWE1Ki4

Напиши коментар