Free zone

Кога другарот има врска со мајка ти?

Често среќаваме видеа во кои на некои луѓе им се мести скриена камера и ги оставаме да наседнат на шалата. Во видеово другарот и мајката на Виталиј, ќе пробаат да го наседнат дека имаат секс.

Дечкото си доби две три шамарчиња и неколку бокса, Виталиј откачи, а полудената мајка не знаеше како да го отргне од другарот. Kако ќе реагирате вие, сигурно не сакате да дознаете 🙂

Понекогаш шалите излегуваат од контрола и може опасно да се повредиме. Во име на шегата погледнете го видеото:

“>http://youtu.be/90twWY4PWhQ

Напиши коментар