Celebrity

Кој игра подобро, Локи или Шерлок?

Во видеото направена е споредба на добрите движења на Том (Tom Hiddleston) и Бенедикт (Benedict Cumberbatch) кои ги играат Локи во мега популарниот Thor и Шерлок од истоимената серија.

Бенедикт во 2013 година имаше големи филмски остварувања како што се Star Track, 12 Years of Slave, Sherlock и The Fifth Estate.

Напиши коментар