Celebrity

Лејди Гага го објави новиот спот за G.U.Y

Карактеристичната и ексцентрична Лејди Гага, го објави спотот за песната G.U.Y.

Иако пишува дека видеото трае 11 минути и 47 секунди, станува збор за илузија, видеото трае малку повеќе од 7 минути.

Приказната на видеото е пародија за машката доминација во капитализмот и целиот е во духот на грчката митологија. Режисер на видеото е Лејди Гага, а снимено е во Калифорнија.

 

Напиши коментар