← НАЗАД НА БОЗА

Марлон Брандо засекогаш!

Марлон Брандо засекогаш!
680 Читања

Во пресрет на филмскиот викенд, да се потсетиме на култните имиња и ѕвезди кои заблескале уште од 70те во Холивуд.

Еден од најдобрите актери на сите времиња, Марлон Брандо, фраер, лик кој знае да глуми и кој границата за успешноста ја поставил толку високо, што и сега можеме да се огледаат на него.

 

И да се потсетиме како Марлон Брандо го прими, односно одби Оскарот за „Кум“ во 1973 година.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk