After Midnight

Машина за оргазам

Канадски научници измислиле машина која им овозможува оргазам на дамите само со притискање на едно копче. Уредот е веќе патентиран во САД и е со големина на кутија за цигари, пишува “Дејли мејл”. Тој претставува медицински имплант и користи електроди кои обезбедуваат посакуваното задоволство, што е од корис за жените кои страдаат од аноргазмија (не можат да стигнат до оргазам). Имплантот е во состојба да го реши проблемот со употреба на рачен пристап.

За време на операцијата пациентката останува во свесна состојба, за да може да каже дали уредот е добро наместен или не. Тој може да се вклучи и со далечински управувач. Исто така, интересно е тоа што тој може да биде програмиран да испорачува врвно задоволство во одреден ден и час според желбите на сопственичката.

Дали вие би направиле имплантација на ваков уред?

 

Напиши коментар