Free zone

Мажи пазете се, бројот на нимфоманки расте!

Се повеќе жени (за разлика од минатата година) признаваат дека се нимфоманки. Бројот на нимфоманките во однос на останатите дами рапидно се зголемува! Барем така велат од весникот Sun, цитирајки ги резултатите од последното испитување во САД.

  • Околу 15% од испитаничките на возраст помеѓу 18 и 50 години не се осмелуваат да одговорат на ова прашање.
  • Околу 30% од испитаничките од истата возраст, одговорија дека сексот во нивниот случај не се случува многу често (еднаш на 2-3 дена).
  • А дури 55% од женските на возраст од 18 до 50 години тврдат дека имаат два и повеќе пати секс во текот на денот, па дури и самите се сметаар како нимфоманки и не се срамат од тоа.

 

Напиши коментар