Free zone

Мажи внимавајте! Жените знаат за вашето неверство!

Околу 32% од луѓето се во врска со погрешен човек. Мажите во 50% може да го почувствуваат неверството на жената, но жените пак во 85% можат да го почувствуваат неверството на партнерот, поточно 85% од жените кои се сомневаат дека партнерот ги изневерува се во право.

Истражувањето кое е направено во Австралија од страна на  Џон Краучер покажало и дека кога жената би знаела се што сега знае за партнерот, 70% од жените не би се омажиле со сегашниот партнер. Само 39% од луѓето сметаат дека се ожениле со вистинската личност. Истражувањата покажале дека жените ги привлекуваат мажи кои се опкружени со жени, а мажите ги привлекуваат жени кои се сами.

Напиши коментар