After Midnight

Мажите избраа: 12 најсекси делови на женското тело

Дали ќе ве изненадиме ако ви откриеме дека градите не се на прво место?

Жените имаат многу делови од телото со кои може да се пофалат. Па многу е тешко да се избере оној најпривлечниот. Врз основа на широко истражување на машкиот пол, успеавме да направиме топ листа на најсекси делови од женското тело!

12. Ушите. Тие се прекрасен дел од телото кој блеска секој пат кога ќе ставиме накит.

11. Стапалата. Некои луѓе се згрозуваат кога ќе помислат дека стапалата можат да бидат секси, но тие се сон на секој маж. Затоа носете отворени сандали со кои ќе покажете како вашето стапало може да изгледа секси.

10. Колената. Дали има нешто попривлечно од откриени женски колена? Потсетете се само како мажите зјапале во вашите ноза кога сте носеле кратко здолниште.

9. Вагината. Некои мажи повеќе ги сакаат градите, додека други повеќе го сакаат вашиот задникот, но секој маж просто ја обожава вашата вагина. Вагината е навистина секси.

8. Грбот. Доколку сакате да му го завртите паметот, покажете му го својот грб.

7. Стомакот. Мажите го обожаваат вашот стомак. Тие ја сакаат неговата нежна кожа, и тоа е дел од телото кој се наоѓа помеѓу вагината и градите. Златна средина.

6.Клучнитет коски. Ова е дел од телото кој ретко се забележува, речиси забораваме дека постои, но мажите одлепуваат на овој дел. Клучните коски лесно се бакнуваат и задоволство е да се гледаат, а во вистинската маица или фустан тие  изгледаат неодоливо.

5. Колковите. Не е чудо што машките погледи и рацете најмногу се задржуваат на колковите. Тие изгледаат убаво во здолниште, панталони но и во костим за капење.

4. Деколте. Се разбира дека градите се наоѓаат на нашата листа. Без оглед на нивната големина тие секогаш ќе бидат на врвот бидејќи се неодоливи.

3. Задникот. Она што го краси горниот дел од телото се градите, а долниот задникот. Запрашајте се само за што се вртат мажите на улица? За убав задник, се разбира.

2. Устата. Отворена или затворена. Сосема е сеедно. Сите ќе ви обрнат внимание кога на заводлив начин ќе ја оближете вашата уста. Ако очите се огледало на душата, тогаш усните се врата кон срцето.

1. Очите. И на прво место се наоѓаат очите како најсекси дел од женското тело.

 

Напиши коментар