After Midnight

Мажите сакаат 4 часа секс на ден

Мажите би сакале да имаат повеќе време за секс, наместо да го поминуваат денот во работа , покажува новото истражување.

Совршениот ден за мажите изгледа вака – 4 часа и 19 минути секс, 3 часа и 36 минути работа и 3 часа и 22 минути средба со пријателите и семејството.

Мажите имаат и друг важен услов – да имаат доволно време за јадење во текот на денот, а тоа значи барем 2 часа и 38 минути.

За одржување на нивниот изглед им е потребно многу помалку – околу половина час. Целото останато време претставниците на посилниот пол сакаат да поминуваат во спиење.

64% од мажите признаваат дека им треба повеќе време за седење во тоалетот, по можност со смартфон или таблет. 70% имаат тенденција да се откажат од своите пријатели во име на повеќе слободно време, а 26% мислат за утрешните обврски додека имаат секс со својата девојка.

Напиши коментар