Free zone

Мажите се подобри од жените?

Што мислат мажите за себе: 🙂

  • Секој секс можеме да го завршиме со огразам.
  • Телефонските разговори не траат подолго од 30 секунди (освен со девојката/жената).
  • Стрижењето нѐ чини околу 100 денари.
  • Можеме да имаме секс и со 30 различни жени и пак да не добиеме надимак ку***.
  • Подготвувањето за излегување трае најмногу 10 мин.
  • Доволни ни се само три различни модели на патики.
  • Не е страшно ако сме се здебелиле 5 кг или сме изгубиле 5 кг.
  • Можеме да јадеме колку сакаме и тоа да не биде чудно за останатите.
  • Можеме да бидеме неодговорни и да се правдаме со изговорот, “маж сум“.
  • Задникот не е важен фактор за да бидеме меѓу првите кандидати за работа.

Напиши коментар