Free zone

Најсмешните фотографии од руски сајтови за дружење

Блогот SadAndUseless.com, се определува како најдепресивниот хумуристичен сајт на интернет, ги избра најзабавните и најсмепните фотографии од руски сајтови за дружење.

Лесно се забележува љубовта на Русите кон персиските теписи на ѕидот, како и нивната страст да се фотографираат сами во секси пози.

Дали се сепак, проценте вие…

Най-смешните снимки от руски сайтове за запознанства (1)

Напиши коментар