After Midnight

Не бидете очајни само затоа што не сте во врска

Тоа што не сте во врска не значи дека нешто нее во ред со вас. Постојат многу девојки кои се сами и уживаат во своето присуство. Како и вие да бидете среќни без разлика што сте сами, прочитајте во продолжение.

1. Ако сте сами, никој нема да ве осудува. Подобро да бидете сами отколку во врска која не ви одговара и во која нема иднина.

2. Бидете среќни ако во животниот век сте имале љубов која вредела и немојте да очајувате дека сега ја нема, туку чекајте да се појави оној вистинскиот и не прифаќајте врска со некој кој е помалку од совршен.

3. Бидете една од оние соло девојки кои уживаат во животот. Забавувајте се, водете сметка да заработувате сами и да не зависите од никого. Патувајте и дружете се со пријателите.

Напиши коментар