After Midnight

Некои од најсексите рекорди

Луѓето ширум светот се спремни да скоро се претворат во натпревар, па дури кога се во прашање  некои од најсексите работи како бакнежот и сексот. Погледнете ги едни од неколкуте рекорди кои се забележани во светот.

–          Најголемиот пенис на светот е долг 24.13 cm и тоа кога не е во ерекција, додека во прилика на ерекција достигнува должина од 34.29 cm.

–          Најсилната вагина на светот може да подигне товар со тежина од 14 килограми

–          За најголемите гради на светот потребно е да се купи 104 ZZZ градник.

–          Најдолгиот бакнеж на светот траел 58 саати 35 минути и 58 секунди

–          Најголемата брзина на ејакулација е со брзина од 68.7 километри на час

–          Најдолгото мастурбирање некогаш траело 9 часа и 58 минути

–          Најмногу сексуални партнери за 24 часа: 1 жена-919 мажи. Ова е во просек по 94 секунди за секој маж

Најдолго време поминато во бакнување во авто

 

Напиши коментар