After Midnight

Нормални мажи – Мастурбираат на работа и се шминкаат?!

Дефиниција за нормален маж не постои, но списанието Esquire направи анкета и се обиде барем малку да ни разјасни што е тоа нормално.

Мажите и жените можат да бидат пријатели – 44 проценти од испитаниците изјавиле дека тие имаат барем една пријателка кон кој немаат никакви чувства ниту сексуална мисла. Сепа, изјавиле дека преферираат машко друштво, поради едноставаноста на односите.

Велат: “Те сакам”, еднаш на ден, барем 66 проценти кои велат дека постои минимално една личност која во текот на денот ја почестуваат со овие зборови.

Не сакаат стриптизерки, најмалку 37 проценти од нив, кои велат дека никогаш не би отишле во стриптиз клуб

Мора да признаеме дека оваа бројка не изненади.

Мастурбираат на работа – 24 проценти од нив го направиле тоа барем еднаш а има и такви кои се колнат дека тоа никогаш не го направиле, дури ни дома.

25 проценти од мажите биле на маникир.

38 проценти од мажите велат дека доколку некоја популарна веб страна би поставила фотографија на гол маж, било да е тој некоја позната личност, атлетичар или глумец тие сигурно би ја погледнале таа фотографија.

Напиши коментар