Celebrity

Нова песна на Јелена Розга – „Со вкус на ментол“

Хрватската пеачка во новиот спот се појавува во многу атрактивно издание. Јелена Розга конечно ги израдувала своите фанови со долгоочекуваниот спот за новата песна „Со вкус на ментол“.

Музичката ѕвезда во визуелизацијата на песната се појавува во провокативно издание што може да се примети на овој видео спот.
Ако се суди според реакциите на обожавателите, новата песна на Јелена Розга ќе биде хит. Слушнете:

Напиши коментар