← НАЗАД НА БОЗА

Новата песна на Lana Del Rey

Новата песна на Lana Del Rey
2769 Читања

Се појави новата песна на Lana Del Rey, насловена како Meet Me in the Pale Moonlight.

Оваа песна не се знае дали ќе биде дел од новиот албум. Песната отстапува од претпознатлиов стил на пејачката кој преовладува на нејзиниот прв албум – оваа песна има диско-поп ѕвук.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk