Celebrity

Новиот трејлер на епскиот спектакл 300: Rise of an Empire носи масакр со Black Sabbath во позадина (видео)

Ако веќе сте ги гледале првите два трејлера за вториот дел на филмот 300, сигурно ќе ве одушеви и третиот, со помош на Black Sabbath.

http://www.youtube.com/watch?v=__lAV2DzIdA

Додека во глава се уште ни одѕвонува мелодијата Just Like You Imagined од групата Nine Inch Nails, овој пат тоа е  War Pigs на една од најзначајните метал групи на сите времиња, Black Sabbath. Со нетрпение го очекуваме вториот дел од филмот, закажан за 7 март, кога треба да се појави во кино салите.

Напиши коментар