Free zone

Од машки аспект: Што ги прави девојките секси?

Бевме позитивно изненадени од одговорите и фактот дека ниту еден дечко со кој што разговаравме, не рече – големи гради, кратко здолниште или нешто слично на тоа!

Прочитајте ги одговорите на прашањето што е тоа што една девојка ја прави сексапилна.

Ненад (23)

“Кога знае што сака и кога е силна и стабилна. Денес никој не знае што сака и во моите очи се истакнува онаа која во секој моменто го знае тоа. Онаа која ги менува работите околу себе. Веќе, силна жена не стои позади мажот, тие сега одат заедно, а често и жената е пред мажот.”

Ѓорѓе (29)

“Прво паѓам на изглед. Добри нозе и извајана задница. Потоа ме купува самодовербата! Важно е и да е убава, прво го гледам нејзиното лице, секако. Би требало да има добра смисла за хумор и да е образована. Прибирлив сум, знам!”

Алмер (23)

“Добри чевли! Сексапилната жена секогаш ја замислувам онака како да е родена во добри чевли. Во добри чевли се истакнува нејзината силуета.”

Bar-Refaeli-at-Joshua-Jordan-Photoshoot-Vogue-002

Немања (25)

“Интелигенција и грижа. Интелигенција пред сè, секако!”

Ивица (30)

“Очите на жената се најсекси! Тоа е дефинитовно тоа!”

Радош (28)

“Насмевката е она што една девојка ја први секси! Тоа ми е приоритет. Кога се насмеани, тогаш се убави, кога се убави – тогаш имаат самодоверба!”

Напиши коментар