Free zone

Октриено е зошто мажите живеат подолго од жените!

Пола од ситуациите се бизарни и дури не ни можеме да разбереме како некој си го ризикува животот.

Нема да  ви се верува во какви се ситуации се доведуваат мажите и какви глупости прават.

 

woman-live-longer-01 woman-live-longer-02 woman-live-longer-03 woman-live-longer-04 woman-live-longer-05 woman-live-longer-06 woman-live-longer-07 woman-live-longer-08 woman-live-longer-09 woman-live-longer-10 woman-live-longer-11 woman-live-longer-12 woman-live-longer-13 woman-live-longer-14 woman-live-longer-15 woman-live-longer-16 woman-live-longer-17 woman-live-longer-18 woman-live-longer-19 woman-live-longer-20 woman-live-longer-21 woman-live-longer-23 woman-live-longer-24 woman-live-longer-25

Напиши коментар