← НАЗАД НА БОЗА

Оној што вистиснки те сака, се однесува токму вака…

Оној што вистиснки те сака, се однесува токму вака…
742 Читања

Не треба премногу труд пред некој кој навистина ве сака бидејќи тој/таа веќе ве прифатил онакви какви што сте.

Но, зошто да се трудите пред некого за да ве засака, кога ако бидете трпеливи и кога-тогаш човекот што навистина вреди да биде дел од вашиот живот ќе направи простор за и вие да бидете дел од неговиот.

Некој кој навистина ве сака:

 • Свесен/а е во каков хаос умеете да се најдете
 • Свесен/а е дека понекогаш сте неуредни
 • Дека некогаш тешко се излегува со вас на крај
 • Дека понекогаш сте тврдоглави
 • Љубоморни сте и тоа е во ред
 • Свесен/а е дека знаете да се налутите и добро се справува со тоа
 • Не му/ѝ пречи вашето нерасположение
 • Ги знае вашите маани
 • Никогаш, нема да ве извиси
 • Ќе знае да прости
 • Умее да се извини дури и кога е во право
 • Вашата среќа ќе биде и негова/нејзина среќа
 • Ќе ги сака вaшите несовршености
 • Не бара објаснувања
 • Во неговите/нејзините очи ќе се сретнете со целиот свет
 • … и без разлика на што било, ќе ве обожава неизмерно со целото срце и душа.На крајот ќе сфатите дека вредело што сте ја чекале токму оваа личност која навистина ќе ве сака.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk