After Midnight

Остварете ги сексуалните фантазии иако сте срамежливи

Доколку сте срамежлива девојка, еве ви неколку совети како да ги остварите вашите скриени сексуални фантазии:

Мажите очајно сакаат да знаат што ве „пали“. Обидете се да го замислите партнерот како изгубен турист на кого треба да му го покажете патот.

Отфрлете го самоосудувањето. Што и да сакате во кревет не е нешто од што треба да се срамите.

Дајте му комплименти на партнерот кога тој прави нешто што вам ви се допаѓа.

Ако не можете да му кажете, тогаш покажете му. Земете ја неговата рака и покажете му каде сакате да биде.

Прашајте го што тој навистина сака. Ќе ви биде полесно и вие да му се „отворите“ доколку тој искрено ви ги открие неговите фантазии.

Не се откажувајте. Обидете се повеќе пати за да ја достигнете целта која ја сакате.

Напиши коментар