After Midnight

Освежете го сексуалниот живот: Дали сте ја пробале позата “див водопад”?

Див водопад е совршен предлог да внесете новина во својот сексуален живот. Се што ви е потребно е расположен партнер и када полна со топла вода.

Завртете се кон славината и клекнете во када полна со вода. Вашиот партнер нека седне на дното од кадата и нека ви се приближи за да можете да му се спуштите во скутот.

Додека тој продира во вас, дополнете го уживањето со млаз вода или уште подобро, насочете го тушот меѓу вашите нозе.

Што е најдобро кај оваа поза?

Топлата вода ја зголемува сензуалноста на оваа поза во која мажот директно ја стимулира вашата Г-точка.

Она што е добро во оваа поза е тоа што топлата вода ја зголемува сензуалноста, а мажот директно ја стимулира Г-точката. Мажот има стабилна позиција, неговите раце се слободни и може да ве гали по градите и стомакот или да го превземе тушот од вас и да ви овозможи експлозивен оргазам.

Напиши коментар