Free zone

Ова се знаци кои жената ви ги дава за да и пријдете!

Овие се најчестите гестови со кои се користат жените низ целиот свет за да покажат дека ги привлекува некој маж.

Зафрлување на главата и косата наназад – Овој е најчестиот и прв знак со кој жените се служат доколку се во близина на маж кој ги привлекува. Главата е зафрлена наназад со цел косата да не го покрива нејзиното лице. Дури и оние жени со кратка коса ја користат оваа гестикулација.

Милување на цилиндричен предмет – Допирање на прстите, милување на чашата за вино, цигарите или било кој предмет. Исто така еден препознатлив знак е и постојаното играње со прстенот на нејзиниот прст, дали го придвижува во круг или го вади од нејзиниот прст.

Допирање на сопственото тело – Со тоа жената ги изразува скриените желби што ги има за тој маж. Најчесто жените го допираат сопствениот врат, бедрата, а со тоа мажите добиваат вибрации кои секако ги водат на мисла дека жената сака интима со тој маж. Исто така прекрстувањето на нозете е знак дека жената интимно се интересира за тој маж.

Играње со штиклите – Ако едната нога е свиена зад другата и свртена кон мажот за кој е таа заинтересирана тогаш тој маж сигурно е одбраниот. Играњето со штиклите кажува релаксираност и слобода.

Напиши коментар