← НАЗАД НА БОЗА

Оваа година и Гозила напаѓа

Оваа година и Гозила напаѓа
809 Читања

Филмот дополнително добива на убавина само поради гласот на Bryan Cranston кој глуми во Гозила. Работите и понатаму се извршуваат во тајност, а дека оваа американска преработка, за разлика од онаа од 1998 година, би можела да биде успешна, најавува режисерот Gareth Edwards: “За мене, Godzilla е природна сила, Божји гнев или негова одмазда за нашето однесување. Сакам тоа да биде епско. Сакам да се наежите додека го гледате филмот!”

Godzilla со прикажување започнува во средината на мај и тоа во обичен, 3D и IMAX формат.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk