← НАЗАД НА БОЗА

Пародија за новата песна на Бијонсе

Пародија за новата песна на Бијонсе
641 Читања

 

За младата Мајли Сајрус и Врекинг Бол, излегоа многу, многу пародии. Но ни Бијонсе не успеа да излезе на крај со комичарите. Ова дефинитивно е најдобрата пародија за нејзе.

Наместо „Drunk in Love“, оваа песна се вика  „Dunkin’ Lоve“, што се однесува на американскиот ланец на продавници за крофни „Dunkin’ Donuts“. Пародијата е дело на Адријан Анкондо, кој исто така во спотот ја глуми Бијонсе и прилично добро го прави тоа.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk