After Midnight

Патетична слика! Колку евтини можат да бидат жените (Видео)

Спорот околу тоа колку евтини станаа денешните жени се води уште од поодамна.

Силиконот се претвори во “задолжителен” услов за женственост.

Да, постојат евтини жени и да, тие стануваат се повеќе. Патетична приказна, навистина, но факт!

Од пред извесно време на интернет се врти еден клип, во кој се открива една грда вистина за еден не мал процент од денешните претставнички на понежниот пол, кои ние сакаме да ги нарекуваме – кифли без фил. Погледнете го…и замислете се. Исто така и вие дами кои тврдеите дека не сте такви. Размислете дали сте подготвени да го препознаете вистинскиот маж, како во богаташот со вила во Индонезија, така и во келнерот од ресторанот до вашата зграда.

http://www.youtube.com/watch?v=CN118ura8K4

Напиши коментар