← НАЗАД НА БОЗА

Премиерно: Погледнете го новиот спот на Здравко Чолиќ (Видео)

Премиерно: Погледнете го новиот спот на Здравко Чолиќ (Видео)
706 Читања

Здравко Чолиќ премиерно го претстави својот најнов спот и тоа за песната “Есма”. Приказната ја прати романтично патување со воз на едено момче кое треба да се сретне со својата девојка.

Foto: Promo

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk