← НАЗАД НА БОЗА

Првиот клип од “Како да го тренираш твојот змеј 2”

Првиот клип од “Како да го тренираш твојот змеј 2”
788 Читања

Првиот дел беше одлично прифатен низ светот. Прекрасната анимација и преубавата приказна добива продолжение.

Режијата е на Ден ДеБлос, а во улогите се најдоа Џеј Барухел, Џерард Батлер, Кејт Бланшет и уште многу други. Филмот се очекува да се појави во кината во јули оваа година.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk