After Midnight

Разговарај вака со него и го “имаш” 100%

Не e точно тврдењето дека жените се вљубуваат со ушите, а мажите со очите. Силниот пол исто така сака да слуша убави нешта по своја адреса, кои го хранат машкото его.

Еве неколку од омилените машки фрази:

Ти си во право!

Имав среќа што те сретнав точно тебе!

Ти не требаше ли да си веќе со твоите пријатели во барот?

Сонував неверојатен еротски сон, а ти беше главната машка улога!

Незнам што ќе правев без тебе!

Да, да, да…точно така…неверојатен си!

Те сакам само тебе!

Ја имаш мојата целосна подршка за се што правиш!

Ми се допаѓа начинот по кој ја држиш ситуацијата под контрола!

После толку време заедно се уште сум луда по тебе!

Не ми се верува колку добро изгледаш!

Мило, што сакаш да ти зготвам за вечера?

Не сакам никакви подароци, ти си ми доволен!

Пробајте неколку од овие фрази и сами ќе се уверите во нивната моќ!

Напиши коментар