Celebrity

Ребек Фергусон колабираше на бина (видео)

Ребека настапуваше во емисијата Loose Women, кога на средина од настапот го остави микрофонот, се фати за градите и се спушти на под.

Членовите од бендот брзо притрчаа да и помогнат, а на екраните се појави одјавната шпица.

Инаку, Ребека Фергусон е учесничка од британското шоу Х-фактор, која неретко имаше проблеми со тремата во текот на live настапите.

 

Напиши коментар