Free zone

Реклама за споро возење

Одлична реклама за побавно возење, каде времето застанува пред да се случи сообраќајна несреќа со тешки последици. Одлично смислено и затоа возете побавно!

http://www.youtube.com/watch?v=cpPtmJ86axY

Напиши коментар