← НАЗАД НА БОЗА

Сакаш да дознаеш дали ја привлекуваш? Прочитај го ова!

Сакаш да дознаеш дали ја привлекуваш? Прочитај го ова!
406 Читања

Често пати мажите грешно ги читаат сигналите кои им ги испраќаат жените. Како да бидете сигурен дека и се допаѓате и дека може да го направите првиот чекор?

Се смее на вашите шеги: Доколку не сте сигурни дека и се допаѓате, кажете некоја шега која сметате дека не е многу смешна. Доколку таа се насмее на шегата, бидете сигурни дека и се допаѓате и направете го првиот чекор.

Ја наведнува главата: Кога жената се чувствува убаво во друштво на маж, ја наведнува главата додека зборуваа. Тоа е знак дека е заинтересирана подобро да ве запознае и тоа веќе на следниот состанок.

Ги повторува вашите постапки: Ако жената ја привлекува некој маж, таа инстиктивно ги повторува неговите постапки. Доколку и се допаѓате ќе забележите дека таа го подига своето тело во ист правец во кој е и вашето или непрестано трепка со очите ако и вие тоа го правите. Ако сакате да ја тестирате едноставно наведнете се нанапред и погледајте дали и таа ќе ви се приближи.

Ја врти својата коса. Отсекогаш женската коса е славена како симбол на нејзината сексуалност. Доколку почне да ја витка косата или да си игра со неа додека зборува со вас, тоа е добар знак дека е заинтересирана за вас и потсвесно сака да ве импресионира.

Лицето и добива сјај: Кога лицето ќе поцрвени, тоа најчесто е показател дека и се допаѓате. Кога жената е сексуално возбудена и кога и се допаѓа некој маж, крвта тече и кон нејзиното лице, што предивикува црвенило на нејзините образи.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk