After Midnight

Сек со 40+ годишна жена?

Ако ви здосадат младите девојчиња еве неколку корисни совети и факти за секс со 40+ годишните жени.

  • Жената над 40 години е иста како 23 годишната – Пак не знае што сака, но знае како да го добие.
  • Доколку имате прилика за секс во вашата соба, вашата партнерка сигурно ќе ви ја расчисти собата расфрлена со облека.
  • Од време на време кажувај и по некој комплимент за тоа колку е добра во сексот – со сигурност не слушнала таков од првата брачна ноќ наваму.
  • Убавото кај 40+ годишните жени е тоа што сексот го прават како да им е последен во животот, затоа што и самите се свесни нивниот часовник наскоро ќе отчука.
  • Не очекувајте од 40+ годишна жена да добиете анален секс.
  • Жените над 40 години имаат околу 3 пати поголеми очекувања од вас, отколку 20 годишните.

 

1 Коментар

Напиши коментар