After Midnight

Секс со голем пенис?!

Кога е во прашање светот на пенисите вообилаено е мислењето дека со поголем е подобро. Да речеме дека најчесто е така. Која жена не сака секс со голем пенис? Иако дури и најпосветените кралици на големината понекогаш ќе се најдат себе си во ситуација кога преголемиот пенис ќе им дојде премногу.

Епа, што да прават мажите со голем пенис? За жал, за разлика од градите, не постои едноставен начин тој да се намали или зголеми. Но постојат работи кои човекот со голем пенис може да ги направи за сексот да биде попријатен за жената.

Како да имате секс со голем пенис?

Користете многу лубрикант, дури и ако жената е многу влажна, лубрикантот ќе биде нејзин најдобар пријател во оваа ситуација, бидејќи го намалува триењето. Може да го користите во предиграта, поради тоа што го триете во нејзината влажна и лизгава работа. Избагнувајте лубриканти на база на масло, бидејќи предизвикуваат габични инфекции. Наместо тоа, држете се до оние на база на вода или на силикон, кој исто така може да се користи со кондоми.

Напиши коментар