Free zone

Што ќе изберете, мотор или жена?

Кога си во друштво со моторџии ќе слушнеш секаков муабет, па и споредба на моторот со жената. Еве неколку издвоени примери кои моторот го прават подобра опција отколку да имаш жена.

Се сложувате ли вие?

 

  • Моторите не се жалат, освен ако нешто стварно не е во ред.
  •  Слободно можеш да го удриш со нога својот мотор ако си нервозен.
  •  Можеш да го делиш својот мотор со пријателите.
  •  Ако твојот мотор е премногу гласен секогаш можеш да купиш пригушувач.
  •  Моторот не се грижи за тоа колку мотори си возел пред него.
  •  Ако твојот мотор се оштети, секогаш можеш да го поправиш.
  •  Кога возиш, и ти и твојот мотор стигнувате во исто време.
  •  Моторот никогаш нема да се налути ако гледаш други мотори.
  •  Не мораш да бидеш љубоморен на сервисерот кој го поправа твојот мотор.
  • Не мораш да се занимаваш со свештеници и тестови на крв за да го регистрираш својот мотор.

 

 

Напиши коментар