After Midnight

Што мажите приметуваат на жената за време на првиот секс?

Пред првиот секс со нов партнер жените трошат многу време на подготовка. Тоа вклучува депилација, солариум, избирање на долен веш, фризура, шминка, а сето тоа го прават за да го воодушеват. Меѓутоа, некои од тие работи мажите воопшто не ги приметуваат.

На прво место е самодовребата, бидејќи жената која е полна со самодоверба му покажува на мажот колку е сигурна во себе без оглед на изгледот, а нив тоа ги воодушевува.

Исто така една од работите кои ги приметуваат се вашите движења пред и за време на сексот. Нема ништо поубаво од жена која има движења на телото додека мажот ја допира.

Изразот на лицето кој го имате за време на сексуалниот однос на мажите им е многу важен. Доколу види возбуда на вашето лице бидете сигурни дека ќе го воодушевите.

Мажите не ги забележуваат недостатоците на вашето тело, туку облините и се фокусираат само на тоа. Без оглед на тоа како изгледате нему сте му неодоливи додека полуголи лежите во темната соба, а тој ужива во погледот на вашето тело.

Секој маж сака за време на сексот да го почувствува мирисот на вашето тело и тоа природниот мирис. Бидете сигурни дека повеќе ќе го заведете со природниот мирис на вашето тело отколку со некој скап парфем.

Напиши коментар