← НАЗАД НА БОЗА

Што мислите за новиот спот на Марија Шерифовиќ?

Што мислите за новиот спот на Марија Шерифовиќ?
742 Читања

Контраверзна балада која говори за љубовта на пеачката, а во видео спотот се појавуваат и тетовирани мажи и жени, а во некои кадри симболично се појавуваат змија и јаболко.

Долго очекуваниот спот на Марија Шерифовиќ за песната „Јас го сакам својот грев“, конечно излезе. Пеачката премиерно ја претстави песната во финалето на Икс Фактор, а сега го извади и спотот.
Се говори за неостварена и забранета љубов која се случува помеѓу сите полови.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk