After Midnight

Што жените мислат за вашиот пенис

Порно глумицата Сара Џеј одлучила да им помогне на сите мажки кои се во паника како секоја нова девојка ќе реагира на нивниот пенис. Покрај тоа што секоја девојка сака “алатот” на својот партнер да биде по таман, односно ни голем ни мал, ретко која ќе се одушеви со пошумено меѓуножје или помалку чисто или не мириса убаво. Дознајте за некој монолози што им се одвиваат на женските во главите при првиот поглед на вашиот пенис

http://www.youtube.com/watch?v=W75B2K3l1Z0

 

Напиши коментар